Etablering af omfangsdræn i Lyngby, København og omegn

Professionel fugtsikring af fundament, kælder og murværk

VVS

Få hjælp til alle typer af traditionelle VVS-opgaver, herunder gas, vand og varme.

KLOAK

Hvis din kloak er stoppet, eller toilettet ikke vil skylle ud, kan vi hjælpe dig.

BLIK

Vi udfører blikarbejde i alle udformninger. Eksempelvis tagrender, facader m.m. 

Har du fugtskjolder eller revner i fundamentet?

Fugt i fundamentet er et velkendt problem i mange ældre boliger. I mange tilfælde skyldes det vandret indtrængende fugt. Denne kan forhindres med et omfangsdræn, der afleder vand, som en slags nedgravet tagrende.

Kontakt os på 45 87 80 88, hvis du skal bruge en kloakmester med speciale i omfangsdræn.

Beskyt din bolig mod skybrud

Omfangsdræn bruges særligt til ejendomme, der oplever problemer i forbindelse med skybrud. Det er særligt ved store regnmængder, drænet kommer til sin ret.

Når vi etablerer omfangsdræn, graver vi op langs fundamentet for at kunne montere selve drænet. I den anledning kan det være en god idé også at isolere soklen. Derved kan du spare på varmeregningen og yderligere forbedre indeklimaet i kælder og bolig. 

Vælg en professionel fagmand

Jordforhold, elevation, grundvandshøjde og andre faktorer har stor indvirkning på om omfangsdrænet har den ønsket virkning. Derfor er det vigtigt, at få en grundig analyse, før man kaster sig ud i et omfattende projekt som etablering af omfangsdræn.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi samarbejder med: