Installation og service af gasvarmeanlæg i Lyngby, Gentofte og omegn

Udskiftning og installation af gaskedler

VVS

Få hjælp til alle typer af traditionelle VVS-opgaver, herunder gas, vand og varme.

KLOAK

Hvis din kloak er stoppet, eller toilettet ikke vil skylle ud, kan vi hjælpe dig.

BLIK

Vi udfører blikarbejde i alle udformninger. Eksempelvis tagrender, facader m.m. 

Gaskedler både sælges og installeres

Brdr. Jensen VVS leverer og monterer gaskedler og har gjort dette i mange år. Gasvarme er stadig en miljøvenlig løsning, som er populær blandt danske husejere.

Vi er et meget kvalitetsbevidst firma, og vi har fra starten af valgt kun at opsætte gaskedler af absolut højeste kvalitet, da de er mere driftssikre end nogle af de billigere kedler. På den måde sikrer vi os, at vores kunder får en sikker og langtidsholdbar løsning.

​Stor ekspertise med gaskedler

Gennem årene har vi opbygget en stor ekspertise inden for gas. For dig betyder det, at du kan være sikker på at få et sikkert og effektivt produkt, når du handler med os.

Vores ekspertise gør os også i stand til at lave serviceeftersyn på allerede eksisterende anlæg med gaskedler. I 1999 blev der lovgivet om, at alle anlæg med åben forbrænding skal have et serviceeftersyn mindst hvert andet år, og det er ejerens pligt at få sin gaskedel vedligeholdt. Serviceeftersyn af gaskedler skal laves af en autoriseret VVS-installatør, hvilket vi naturligvis er hos Brdr. Jensen VVS.

Du er velkommen til at ringe

Bor du i eller nær Lyngby, Rudersdal eller Gentofte, og er du interesseret i at høre mere om gaskedler?

Vi hjælper vore kunder med at træffe det rette valg ved installation af gaskedel. Derfor er du altid velkommen til at benytte dig af vores store ekspertise ved at ringe til os på telefon 45 87 80 88. Her kan du også få dig et helt uforpligtende tilbud.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi samarbejder med: