Installation og service af fjernvarmeanlæg i Lyngby, Gladsaxe, Gentofte og Virum

Spar penge på fjernvarmen med et nyt anlæg eller kalibrering af det gamle

VVS

Få hjælp til alle typer af traditionelle VVS-opgaver, herunder gas, vand og varme.

KLOAK

Hvis din kloak er stoppet, eller toilettet ikke vil skylle ud, kan vi hjælpe dig.

BLIK

Vi udfører blikarbejde i alle udformninger. Eksempelvis tagrender, facader m.m. 

Professionel udskiftning og service af fjernvarmeanlæg

A/S Brdr. Jensen VVS udfører installation og service af fjernvarme i Lyngby, Virum, Gentofte og omegn. Vi har mange års erfaring med centralvarme af enhver art, herunder fjernvarmeinstallationer.

Der kan være mange penge at spare på fjernvarmen

Der kan være penge at spare på at få tjekket dit fjernvarmeanlæg. Problemet er, at mange fjernvarmeanlæg står i lang tid uden at blive kalibreret eller testet. Mange anlæg er forældede eller indstillet forkert, hvilket fører til energispild.

En undersøgelse fra Frederiksberg Forsyning viste at 92% af deres kunder havde fejl på fjernvarmeanlægget. Et uhørt stort tal der førte til, at mange af kunder betalte meget mere i varmeregning end nødvendigt. I mange tilfælde er det nok at kalibrere anlægget. I få tilfælde er det nødvendigt at udskifte den gamle fjernvarmeunit eller cirkulationspumpe.

Sådan kan vi nedbringe din varmeregning:

  • Med et serviceeftersyn tester og finjusterer vi anlægget 
  • Vi kan udskifte din fjernvarmeunit, hvis det er nødvendigt
  • Vi kan montere en ny energisparepumpe, der bruger mindre el

Kontakt os på 45 87 80 88, hvis du skal bruge en VVS-installatør med speciale i fjernvarme.

Ekspert i centralvarme

Hos A/S brdr. Jensen VVS har vi i mange år udført varmeinstallationer i private hjem,  såvel som i virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Centralvarme er en af vore spidskompetencer i forhold til montering og service. Du kan derfor være sikker på at få kompetent hjælp, når det kommer til fjernvarmeinstallationer.

Serviceaftale for boligforeninger

Jævnlig og grundig service af dine varmeinstallationer er nøglen til et velfungerende anlæg, der holder i mange år. Ydermere undgås eventuelt energispild. Vi foretager gerne service af dit fjernvarmeanlæg som fast aftale. Du kan læse mere om servicearbejde her.

Dækket af Tekniq Garanti

Vi er medlem af Tekniq Garanti. Det er din garanti som kunde, for at arbejdet bliver udført af en uddannet og kompetent håndværker. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi samarbejder med: