Centralvarme i Lyngby, Virum, Gentofte og omegn

Din ekspert i centralvarme for erhverv og privat

VVS

Få hjælp til alle typer af traditionelle VVS-opgaver, herunder gas, vand og varme.

KLOAK

Hvis din kloak er stoppet, eller toilettet ikke vil skylle ud, kan vi hjælpe dig.

BLIK

Vi udfører blikarbejde i alle udformninger. Eksempelvis tagrender, facader m.m. 

Installation og reparation af centralvarme

Hos A/S Brdr. Jensen VVS udfører vi installation og renovering af centralvarme i Lyngby, Virum, Gentofte og omegn. Vi har mange års erfaring med centralvarme af enhver art, herunder fjernvarme, gasvarme og olie. 

Kontakt os på 45 87 80 88, hvis du har problemer med centralvarmen.

Spar penge på centralvarmen

Der er flere måder at spare penge på centralvarme. Først er det vigtigt at sikre at hele anlægget kører som det skal. Dette kan sikres med et serviceeftersyn.

Efterfølgende kan det give mening at undersøge, om varmekilden eller varmeanlægget er den mest hensigtsmæssige mulighed i forhold til forbrug, teknologi og behov. For mange kunder kan det eksempelvis være en god ide at skifte til en moderne gaskedel, hvis der før er blevet varmet med el eller olie.

Cirkulationspumpe

En anden mulighed for at nedbringe omkostningerne ved centralvarme er at skifte til en ny og energieffektiv cirkulationspumpe. 

Kvalitet og service er i fokus

Når vi udfører montering, reparation eller service på dit centralvarmeanlæg, gør vi meget ud af grundighed, dialog og overholdelse af aftaler.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi samarbejder med: