Om os

Dit lokale VVS- og kloakfirma i Lyngby og omegn

VVS

Få hjælp til alle typer af traditionelle VVS-opgaver, herunder gas, vand og varme.

KLOAK

Hvis din kloak er stoppet, eller toilettet ikke vil skylle ud, kan vi hjælpe dig.

BLIK

Vi udfører blikarbejde i alle udformninger. Eksempelvis tagrender, facader m.m. 

Hvem er vi?

Vi er et VVS-firma med omtrent 100 års erfaring med VVS & blikkenslager faget. A/S Brdr. Jensen VVS i Lyngby har fra sin spæde start og frem til i dag, altid stået for kvalitet, ordholdenhed og fair behandling af vore kunder.

Vi arbejder efter et slogan der lyder således: "Et ord er et ord".

Traditionelle VVS & Kloak-opgaver

 I maj 2016 blev A/S Brdr. Jensen VVS købt af Bo Nielsen. Vi udgør i dag et kompetent VVS- og kloakfirma, hvor kunden møder en bred ekspertise og en stabil medarbejderstab.

Vi ved næsten alt, hvad der er værd at vide om gængse løsninger inden for VVS og kloak branchen. Vi holder os orienteret om markedets udvikling.

Du kan læse mere om de forskellige fagområder her:

Vor målsætning er:

  • At vore kunder altid har adgang til de nyeste og bedste produkter på markedet.
  • At vore Kunder får et hold af professionelle VVS-specialister, som er parate til at hjælpe med både store og små opgaver når behovet opstår.
  • At vore medarbejdere løser alle typer VVS-opgaver, såsom reparationer og vedligeholdelse for boligselskaber, institutioner, sygehuse og private husstande. Vi kan løse alle de opgaver, som måtte opstå hos vores kunder, og vi kan rykke ud lynhurtigt

Vores samarbejdspartnere

Vi har en lang række samarbejdspartnere, der gør det muligt at udføre entrepriser med underleverandører indenfor eksempelvis, el og murværk. Vi har også samarbejde med flere producenter af komponenter, hvilket sikrer at vi udfører installation efter producentens specifikationer. Ligeledes gør det opgaven billigere for dig som slutbruger.

Vi samarbejder med:

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vores historie

A/S Brdr. Jensen VVS blev startet for snart 100 år siden som en lille smedje af C. Torp Jensen, som kom hertil fra Svendborg i 1919, for at arbejde på Skodsborg Badesanatorium. 

Året efter i 1920 startede han sin smede virksomhed her på Hjortekærsvej 180. hvor firmaet har ligget siden.

Det var sønnerne Aage og Christian, der for alvor gjorde virksomheden til en succes med over 80 ansatte.

I 1955 kom Franz Schwab i lære og blev udlært i 1959, han førte firmaet ind i det nye årtusinde og han arbejdede i firmaet til 2004 (i næsten 50 år.)

I 1970 blev han overmontør i firmaet, efter han havde taget eksamen som Gas & vand-mester samme år.

I 1972 blev Franz Schwab partner i firmaet. og i 1984 overtog han firmaet da "brødrene" ikke længere havde kræfterne, Og det var Franz Schwab som lagde grunden til, firmaets betydeligste kendetegn, et ord er et ord, og en aftale den holder man.

Firmaet fik en trofast kundekreds der har ført firmaet igennem kartoffelkure og finanskriser, og op til i dag, har virksomheden været en stabil og kompetent VVS- og blikkenslager i hele Nordsjælland og Københavnsområdet.

Vi samarbejder med: